Julie Eriksen » Hverdagen » FAIL!

FAIL!

Heia bloggen.
Igår så var jeg med en av mine beste veninnde Eline :)
Vi satt leng og tenkte på hva vi kunne gjøre, vi prøvde masse, men ingenting var morsomt.. Så da fant vi ut at vi kunne dra på    plommeslang og jordbærslang, så vi sykklet til maaaange hager vi viste om hadde det.
1. Eline dro inn i ene hagen alene, og når hun hadde kommet seg inn porten og bak et tre så hører vi noen skritt i hagen, og pluttserlig dokker det opp en dame og spørr Eline om hvor hun har tenkt seg. Hahaha, da løp vi så fort vi kunne.
2. Jeg og Eline prøvde og komme oss inn en hage får og plokke jordbær. Når vi hadde kommet oss inn så plokket jeg bare en jordbær og sprang utenfor hagen igjen fårr å vente på Eline, men så hører vi en dame som kommer ut hagen roper: "JEG SER DEG!! " Vi springer til sykklene og sykkler så fort vi kan. Men når jeg snur meg ser jeg at damen sykkler etter oss så jeg roper til Eline at vi måtte forte oss enda mere, så vi sykklet hedigvis ifra henne :)

Hahaha, det var egentlig veldig morsomt samtidig som det var skummelt.~ Julie Eriksen

7 kommentarer

Haha, så morsomt :)

02.aug.2011 kl.22:52

haha så artig ! :D

02.aug.2011 kl.22:53

nammmm helig da som fikk litt jordbær da ;)

02.aug.2011 kl.22:54

hahahahh , dokker har d atig ja :) :D

Malin

04.aug.2011 kl.10:56

HAHA; flire

08.aug.2011 kl.12:12

Du frøken,ta deg en tur på blåbærtur :)

Julie Eriksen

09.aug.2011 kl.11:47

Anonym:hehe, va va på blåbær tur å shuuu :D

Skriv en ny kommentar

Julie Eriksen

14, Trondheim

Jente på 14 år. Bor i fine byen Trondheim. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Sminke, klær, trening, venner o.l.. Legg gjerne igjen en kommentar på bloggen, alltid like koselig!

Kategorier

Arkiv

hits