Julie Eriksen » Sminke og skjønnhet

Sminke og skjønnhet

Videoblogg- Tester sminke fra elf.

ANBEFALING

Jeg sverger til denne parfymen og bodymisten! 
Bodymisten er fra The body shop i duften vanilie. Den lukter helt nydelig, den lukter såååå godt! Om jeg husker riktig betalte jeg vel ca. 150kr eller noe? Jeg har hatt den en god stund så den er helt klart verdt pengene, for den varer lenge, selv om jeg bruker den ofte!

Parfymen Hypnotic Poison er fra Dior. Jeg kjøpte den på Trondheim Torg her i Trondheim på en parfymebutikk i første etasje, (haha husker ikke hva butikken het.) Men parfymen finnes sikkert overalt. Den lukter også kjempegodt! Den betalte jeg kanskje 450 for? Er veldig usikker, så ikke stol på disse prisene.

 

 

Før / Etter

Hoho, så ekstremt nydelige close up bilder av meg -hehe. Bare ville vise dere før/etter bilde fordi dere ikke fikk se det så godt i sminkevideoen.

FØR

ETTER


Hva synes dere? Dette er altså fest/bursdagssminke. Bruker ikke mer enn maskara i hverdagene.

  

Sminkevideo


Mascara fra mac, dipliner fra h&m, lip gloss fra h&m, leppestift fra maybeline, Mineral powder fra isadora, brounzing powder fra isadora, foundation fra bodyshop. Her er da min første sminkevideo! Litt kleint, men jeg gjør det for dere. Enjoy. Dette er da sminke til fest/bursdag.

Billig sminke!

Hei bloggen!

Jeg kom over en nettside som selger utrolig billig sminke. På bildet nedenfor ser dere hva jeg har bestilt meg! 10 produkt til under 200kr. Håper produktene fungerer bra da, skal vise dere alle produktene når jeg får de i posten. Kan jo kansje vise dere på videoblogg om dere er interresert i det? ;-)Da er det bare å glede seg til produktene dukker opp i postkassen, slik at jeg får testet de ut!

PS. Hva synes dere, skal jeg videoblogge om produktene når de kommer, eller skrive et innlegg? Jeg kommer til og gjøre det som de fleste av dere vil! Så bare kommenter. 
 

Julie Eriksen

14, Trondheim

Jente på 14 år. Bor i fine byen Trondheim. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Sminke, klær, trening, venner o.l.. Legg gjerne igjen en kommentar på bloggen, alltid like koselig!

Kategorier

Arkiv

hits